Hvad betyder Aspie?

Ordet Aspie er engelske slang for Asperger syndrom.
At være en Aspie er efter min opfattelse, en person som har omfavnet sin diagnose og ser livet med et positivt sind.
En Aspie har selvfølelig de sammen udfordringer som alle andre autister, og livet kan godt være mørk, kold, trist og ensomt. Livet kan også være overvældende, for meget og vi kan godt føles os ikke set, og ikke hørt.

Men jeg som Aspie, finder hurtigt en vej ud af udfordringen og prøver på bedst mulig måde, at lærer af mine erfaringer, selvom det godt kan været svært til tider.

Jeg har valgt at kalde min virksomhed, for Aspien Women fordi, at jeg ser livet positivt og har valgt at se livets udfordringer som, at koppen er halvt fyldt, og omfavner de udfordringer der kommer med tanken om, at der altid er en løsning.
Jeg ønsker med navnet Aspien at give det indtryk til min kunder og klienter, at jeg er en Aspie og i sandheden en Aspien Women.

2016-01-31 19.51.45