Referencer

Kathia Schierning er en dygtig formidler, og hendes foredrag kan varmt anbefales. Kathia mestrer balancen mellem teori og praksis på en humoristisk, levende, reflekteret og anvendelig måde. For praktikere, der møder asperger og autisme i deres arbejde, er der centrale opmærksomheder og læring at hente i Kathias foredrag. Hermed de bedste anbefalinger.

Henriette Cranil, cand.psych. aut., afdelingsleder hos Contra

”Efter Kathia Schiernings foredrag er der ingen i Væksthuset, som er i tvivl om, hvad der er den primære udfordring for mennesker med en diagnose indenfor autismespektret. Kathias foredrag tager udgangspunkt i hendes egen stærke og personlige beretning som højt fungerende autist, og tilhørerne bliver klædt godt på til at samarbejde med mennesker med en diagnose indenfor autismespektret og vejlede arbejdsgivere, så et arbejdsforløb/praktikforløb får de bedste betingelser. ”

Else Schantz Juutilainen, teamleder i Væksthuset http://www.vaeksthuset.dk/

Kathia er med sin åbne og imødekommende facon en dyb og indsigtsfuld person. Samtidig er hun støttende og ærlig. Hun er kompetent og erfaren, og jeg kan på det varmeste anbefale hende.

– Sofia Manning, coach, forfatter og kursusleder, indehaver af Manning Inspire, www.sofiamanning.com

 

Kathia is a graduate of Manning Inspire as well as a Feedbacker.  She has the combination of empathy and humor.
She asks the right question while at the same time is a good listener.

– Chris Manning, CEO Manning Inspire www.manninginspire.com

At møde Kathia har ændret mit liv på en sådan måde, at jeg ikke længere ser mit liv som en begrænsning.
Jeg har fundet mig selv og mit selvværd med støtte fra Kathias kompetente foredrag.                        

– Inge Nielsen, selvstændig

Jeg har fået en ”øjenåbner” til at kvitte mit faste job. Nu er jeg selvstændig med regnskab som speciale, og desuden underviser jeg. Kathias kursus/foredrag har givet mig mange gode værktøjer, og undervisningsformen var meget åben, ærlig og positiv.

– Karin Thøgersen, Bogholder, om foredrag i HK fagforening

Kathia giver konkrete værktøjer, der kan være med til at fjerne forhindringer – og til at lære sig selv bedre at kende. I det hele taget god inspiration og et meget levende foredrag. Et af de bedste foredrag længe.

– Pernille Frimand, freelancer om foredrag i HK fagforening

 

 

kathia-logo-4-hvid-bg